Τετάρτη, Μαΐου 02, 2007

Μάιος

Ήρθε και η πρωτομαγιά και στη Βάρκιζα γιορτάζουν οι λουλουδάδες , ωραία είναι , γιορτάστηκαν και οι κατακτήσεις των εργαζομένων που καταργούνται σε τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις ( κάθε κόμμα και συγκέντρωση ) με κεντρικό σύνθημα βέβαια σε όλες ¨λαός ενωμένος ποτέ νικημένος¨ .........

Ας ελπίσουμε να είναι ο Μάιος καλύτερος από τον προηγούμενο μήνα , όχι γιατί δεν ήταν καλός ο Απρίλιος , καλός ήταν αφού ακόμα και ο δυσκοίλιος πρωθυπουργός μας τα κατάφερε και απέκκρινε τον Τσιτουρίδη , ο ¨οικουμενικός πατριάρχης¨ ευλόγησε τον Σορμπέλ για να θριαμβεύσει ο Λόγος του Κυρίου , προβληματίστηκαν για μια ακόμη φορά οι πολιτικοί μας για το τι επέτρεψε στη χούντα να καταλάβει την εξουσία πριν 40 χρόνια , ο Χατζηνικολάου θα λέει τις ειδήσεις στο ALTER και στο τέλος τους θα προλογίζει την εκπομπή της Αννίτας Πάνια .....

Μοναδικός προβληματισμός ποιος θα φυλάει τους αστυνομικούς στην ενάσκηση των καθηκόντων τους και θα φροντίζει ώστε απρόσκοπτα να μοιράζουν δικόγραφα και να εκδίδουν διαβατήρια και ταυτότητες.

Για μένα ο Απρίλης ήταν ένας περίεργος μήνας ίσως φταίει η άνοιξη , δεν έχω όρεξη για τίποτα γι΄ αυτό έχω εγκαταλείψει και αυτή την έρημη τη σελιδούλα , χαμογελάω χωρίς λόγο , είμαι αφηρημένος και σκέφτομαι πόσο τυχερός είμαι που ζω και μπορώ ν΄ αγαπάω.

Ακόμα και μια τούμπα με ένα Peugeot 206 κοντά στο Λαύριο το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης δεν με χάλασε μ΄ έκανε να επανεκτιμήσω πολλά σημαντικά που τα θεωρούμε ασήμαντα αλλά είναι αυτά που μας δίνουν το νόημα της ζωής και έγινε αφορμή να έρθω ακόμα πιο κοντά σε αυτούς που αγαπώ .

Για τη τούμπα και αυτά που ένιωσα και συνέβησαν μετα από αυτή την εμπειρία θα γράψω μιά αλλή φορά . Τωρα νιώθω Χαρά και Χαμογελώ.